Taas on vierähtänyt aikaa kun viimeksi olen tänne kirjoitellut. Nyt sain otettua vähän kuviakin kodista ja vanhojakin kuvia koneella olisi tänne laitettavana kun vain kerkeisi ne käydä läpi. Kirpparilta tosiaan tämän joulun verhot löysin olohuoneeseen  ja samassa pinkassa oli mielettömästi joululiinoja ja hinta näille oli vain 6 euroa!!! Valoja on tullut laiteltua ikkunoihin ja kyllä se vaan pimeyteen tuo kummasti valoa ja piristää mieltä!

Valotähden ikkunaan olen ostanut Lidlistä. Sivuverhot ja kappa kirpparilta

Sitten löytyy minun ja äitini tekemä joulukalenteri pojalleni  tämä on tehty jo viime vuonna mutta nyt vasta tuli otettua siitä kuva. Muutama juttu tarvisi keksiä vielä luukkuihin piilotettavaksi

Enkelikin löysi paikkansa seinältä! Tämä on mielestäni todella suloinen enkeli.

Ja sitten vähän kynttilä asetelmaa  ja valoa pimeyteen!!! Kynttilä tuoksuu omena-kanelilta ja on Ikean tuliaisia siskoltani! Mielestäni tähtianikset ja näkymättömissä olevat kanelitangot sopivat koristeeksi kynttilän kanssa!

Tämä ei liity jouluun vaan koriste on tehty jo alkusyksystä naapurin rotinaviemisiksi. Nyt kun muitakin kuvia lisäilin niin päätinpä tämänkin tänne samalla laittaa. Niin paljon on jäänyt päivittämättä. Tämä koriste tuli suklaakakun päälle. Koriste on sokerimassaa jota on vähän tuunailtu helmiäissuihkeella.

 

Mites teidän muiden jouluvalmistelut? Joko lahjat hankittuna? Minulla on aika hyvällä mallilla, lahjat melkein kaikki ostettu ja sukulaisille omppu-kanelihillot tehty. Eli nytpä tietävät mitä saavat jos eksyvät tätä lukemaan

Tänään leivoin jo suklaasydämet ja huomena aion tehdä vaaleat pikkuleivät. Katsotaan onko niitä sitten enää jouluna. No parempi että tulevat syödyksi. Vielä olisi silti jonkin verran tehtävää. Tässä kyllä vielä toivon että saisimme ennen joulua ostettua oman talon jonne sen joulun voisi sitten paremmin laittaa. Tämä nykyinen asunto kun on niin kovin pieni.

No katsotaan mitä tulevaisuus tuo tullessaan

 

 PS. Jouluihmisen blogista bongasin että Radio Novan jouluradio soi jo  sitä voit kuunnella täältä