Tämän runon kirjoitin viime vuoden joulukortteihin. Runon otin Walt Disneyn Mikki Hiiri - Olipa kerran joulu elokuvasta. Minusta aivan mahtavan ihana runo!

Kerran on vuodessa ihmeiden aika, kun sydämemme täyttää lumo ja taika. Se lämmön ja onnen kas aika on juuri, jo hymystä huomaan se lämpö on suuri<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Koristeet kauniit ne on paikoillansa ja sukatkin oottavat vain lahjojansa. Vilkkuvat valot ja kulkuset helkkää, kuin elomme oisi nyt joulua pelkkää.

 

Kolme armasta lahjaa on juurella kuusen, mitä kuiskivan noiden lahjojen kuulen? Ensimmäinen kertoo tarinan meistä kaikista, riemusta, perheestä ja myös rakkaimmista.

 

Rakastan joulua, aikaa ihmeiden, mutta entäpä jos ois joulu ainainen.

 

Joten joulumme kestää vain yhden päivän, sen suuremmin hohtaa se onnen häivän. Me vaalimme joulua, sen ihme on laina, mut onni sen olla voi luonamme aina.

 

Ken onnea laskee, se puutetta potee, jos rakkautta riittää, käy toiveemme toteen.

 

Joulu on helppoa sisälläs kantaa, ei se mitä saa vaan se mitä antaa.

 

Viimeinen lahja on pieni ja vieno, ei laisinkaan iso tai kallis tai hieno. Tämän lahjan voi antaa köyhä, rikas ja rakas, se on sydämes lahja, se on lahjoista paras. Sydämen lahja on rakkainta kantaa, rikkain on se joka rakkautta antaa.

 

On rakkaus siis se mikä joulun on taika, siks joulu on muutakin kuin vain lahjojen aika.

Silloin yhdessä vietämme rauhaisan tuokion, siitä joulu on saanut tään sydämein suosion.

 

Joten tänäkin jouluna teemme parhaamme kyllä, jotta pidämme joulumme henkeä yllä.