Ihanaa ihanaa ihanaa!!! Lunta on nyt tullut monena päivänä niin että koko maa on runsaan lumen peitossa ja puut ovat saaneet kauniin lumihunnun ylleen. Ja joulumieli teki heti paluutaan kun lumi tuli maahan. On se vaan niin pienestä kiinni! Pulkkamäessä ollaan oltu siskon tytön kanssa ja poikaamme vauvapulkassa pihalla kuljetettu =)

Pipareita leivoin eilen ja tänään ja huomiselle odottaa vielä yksi piparitaikina josta leivon sitten piparkakkutalon. Kuvia en pipareista toistaiseksi ole ottanut, katsotaan nappaanko kuvan niistä myöhemmin. Piparimuffineita leivoin myös, mutta kuvia en ehtinyt ottaa kun ne oli jo paremmissa suissa. No oli vissiin sitten ihan hyväksi havaittu ohje =) Pirttiin tuli niin ihana joulun tuoksu ja tunnelmaa nostatti taustalla soiva joulumusiikki. Meille on tullut nyt virallisesti JOULU!!!

Jouluverhojakin jo osaan huoneista laitoin.

Ja sitten vielä yksi juhlimisen aihe, poika nimittäin nousi pöytää pitkin ylös seisomaan =) Ei kyllä vielä pystyssä itse pysy joten valppaana saa olla ettei ihan takaraivollensa kupsahda. Ja allergiatestitkään eivät mitään allergiaa näyttäneet joten sitäkin on hyvä juhlia. Lääkäri veikkasi että kohta kolmisen kuukautta sitten annettu antibiootti kuuri on laittanut pojan suoliston sekaisin ja siksi oireilee niin kuin olisi allergiaa. Onneksi nyt on alkanut pikkuisen jo helpottaa.

Reseptejä laitan leipomuksista kun tulee sopiva hetki.

Joululauluja kuunnellen Juuli

 

Myspace Christmas Myspace Animated Gifs