Tämä ohje on otettu yhteishyvän ruokalehtisestä ja muutin sen verran että papaijan tilalle laitoin mangoa koska kaupastamme ei löytynyt säilöttyä papaijaa ja ruokosokerin tilalle laitoin fariinisokeria. Kananmunan maku tuli näissä omasta mielestäni liikaa esille. En sitten tiedä olisiko papaija peittänyt sen makua.

MANGO-KOOKOSBROWNIET

200 g taloussuklaata

1 tlk säilöttyä mangoa

1 dl vehnäjauhoja

1 dl kookoshiutaleita

4 valkuaista

1 dl fariinisokeria

Kuumenna uuni 175 asteeseen. Vuoraa suorakaiteen muotoinen vuoka leivinpaperilla. Sulata suklaa vesihauteessa miedolla lämmöllä. Siirrä levyltä ja anna jäähtyä 5 minuuttia. Valuta liemi mangoista ja soseuta sauvasekoittimella. Vatkaa mangosose, jauhot, kookoshiutaleet, valkuaiset ja sokeri keskenään taikinaksi sähkövatkaimella. Sekoita joukkoon sula suklaa. Kaada vuokaan. Kypsennä uunin keskitasolla 40 minuuttia. Anna jäähtyä ja nosta leivinpaperin avulla pois vuoasta. Leikkaa neliöiksi.