Pitkästä aikaa täällä taas vierailen kun on tuo aika väliin niin kortilla =) Saimme vihdoin ja viimein ostettua tontin ja nyt alkaa rakennuspuuhat olla ajankohtaisia =) joten päivityksiä voi tulla entistä harvemmin. Mutta tässä vähän vanhempia tekeleitä kun en ole niitä aikaisemmin keriinnyt tänne laittamaan!

Eli tässä kakku jonka tein yhdelle tutulle syntymäpäiväksi. Vähän syksyä ja kesää sekaisin =)

Tädilleni tein tällaisia puolukka-hyydykekakkuja hyydykejauheesta. Oli helppo ja nopea tehdä. Päällä on karpalomehusta tehty kiille. Vähän hailun värinen tuli mutta kelpasi onneksi silti. Oli kuulemani mukaan hyvän makuista. Koristeena joulutähti joka on tehty marsipaanista.

Sämpylöitäkin on tullut leivottua. Sekaan heitin sämpyläjauhoja ja hiivaleipäjauhoja, eli ihan perus sämpylä ohje. Tässä muutamasta sämpylästä kuva. Vähän huono kuva mutta kyllä siitä selvän saa =)

Sitten tein runebergin torttuja. Ohje on ullan unelman ohjeella tehty ja hyviä oli. Kastoin tortut mantelisiirapilla maustettuun veteen.

Tällaisia päivityksiä tällä kertaa. Toivottavasti ehdin jotain leipomuksia jossain välissä tehdä ja tänne teille laittaa. Viimeistään kuitenkin sitten kun pojan 1-vuotis syntymäpäiviä vietetään.